TinQ... Altijd voordelig tanken

  • Eenvoudig
  • Altijd voordelig
  • Snel
  • 24/7
  • Veilig en duurzaam
  • Bij jou in de buurt
  • Fun

TinQ nu ook in België

Ook in het Belgische tanklandschap zal ruimte zijn voor de sterke formule. De klant hoeft bij TinQ namelijk niet te kiezen tussen een verzorgde en veilige infrastructuur of snel de beste brandstoffen tanken, of altijd lage prijzen. Bij TinQ is alles inbegrepen en meer: onze acties maken tanken plezant! “TinQ fun”!

We zien mooie mogelijkheden om met onze verrassende acties van onze Belgische klanten echte fans te maken. Onze klanten staan dan ook altijd op ‘één’!

We zijn gepassioneerd door kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid en doen geen enkele toegeving op dat vlak. We zijn zeker dat deze harde garanties ook de Belgische automobilisten kunnen overtuigen om TinQ te tanken. TinQ Berlaar en TinQ Bunsbeek zijn de eerste TinQ tankstations in België en meteen de start van een ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk ook te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk. 

TinQ is…

TinQ is onderdeel van ENVIEM, een multi-brand company, gespecialiseerd in smeermiddelen en brandstoffen. Een no-nonsense en innovatief bedrijf met meer dan 800 werknemers en 600 tankstations in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Dit alles onder het motto: BE THE ENERGY! Check www.enviem.nl

TinQ is met bijna 400 stations de grootste keten onbemande tankstations van Nederland. TinQ is zo gegroeid door de klant altijd op één te zetten en dit volgens de zeven TinQ pijlers: Eenvoudig, Altijd voordelig, Snel, 24/7, Veilig en duurzaam, Bij jou in de buurt en Fun.

TinQ nieuws

Nieuwe TinQ tankstations, nieuwe openingsacties en nieuwe acties via onze social media. Nieuws TinQ’en is op de hoogte blijven van al onze openingen en acties.

TinQ nieuw in België

TinQ Berlaar is het eerste TinQ tankstation in België en meteen de start van een ambitieus project om het Nederlandse TinQ-netwerk ook te laten doorgroeien tot een belangrijk Belgisch netwerk.

 

Bij TinQ is alles inbegrepen en meer: onze acties maken tanken bij TinQ plezant!

TinQ zakelijk

Zakelijk tanken bij TinQ is tanken met de FUELCARD bij een uitgebreid netwerk. 

 

Altijd voordelig tanken met een duidelijk overzicht en beheer van jouw tankbeurten, dat is zakelijk tanken met onze FUELCARD!

Time to TinQ... the movie

Kansen met TinQ voor ondernemers

Groei mee met TinQ in België! Een nieuw fris merk in België, grijp je kans als ondernemer en word partner van TinQ.
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe locaties. Neem contact met ons op!